Solafskærmning

Find en løsning, der passer lige ind i dit hjem.

Solafskærmningsløsninger til dit hjem

Luxaflex solafskærmning i special mål og høj kvalitet, til alle typer vinduer og boligindretninger.

Luxaflex giver 5 års garanti, på deres produkter.

Luxaflex Plisse

De fint foldede plissegardiner tilfører rummet et let og afdæmpet udtryk. Samtidigt kan plusplisser tilpasses alle vinduesfaconer og indstilles, så gardinet kun dækker for eksempel det midterste eller det nederste af vinduet. PlusPlisser er oplagte på skråvinduer og tippevinduer. og betjenes med et lille greb midt på gardinets underliste. PlusPlisse er et af de mest fleksible og alsidige gardinløsninger og passer dermed til stort set alle rum.

Er gardinet trukket op fylder det minimalt foroven i vinduet og giver derfor frit udsyn.

Plissegardinet fås i mange farver, betjeningsmuligheder og funktioner!

Duette Plisse: SMUK ENERGIRIGTIG LØSNING

Det dobbelte plissegardin byder med sine skjulte snore på et stilrent udtryk i boligen og er en energieffektiv løsning. Luftlommer imellem de to lag væv gør, at gardinet om vinteren holder på varmen, mens det om sommeren skærmer for solen, så temperaturen i rummene holdes nede. Duette sikrer i øvrigt også, at møblerne ikke bleges af solens stråler.

Persienner: KLASSISKE LINIER

Persienner fås i alle regnbuens farver. Men også med brede eller smalle lameller og med lodrette snore, der enten matcher eller danner spændende kontraster til lamellerne.

Kort sagt: I persienner mødes et klassisk og stilrent look med et væld af individuelle designmuligheder.

Lamelgardiner: LODRETTE LINIER

Lamelgardiner tilføjer rummet elegante lodrette linier og udstråler en helt særlig ro og balance. Lysindfaldet reguleres ved at dreje på lamellerne, som kan indstilles meget præcist, så kun det ønskede lys lukkes ind. Lamelgardiner er derfor en oplagt løsning til de store åbne vinduespartier, man finder i mange hjem.

Verosol

Den ultimative løsning til at kontrollere varme og lys.

Verosol vævene er bygget op med et ultrafint lag af aluminium på bagsiden af vævet. Dette aluminiumslag reflekterer solens stråler i så høj grad, at det mærkes i rummet med det samme.
Om sommeren holder Verosol varmen ude af rummet, og om vinteren mindsker Verosol tabet af varme. Dette kan resultere i betydelig besparelser på udgifterne til energi (aircondition og opvarmning)

Få dagslyset ind i rummet – selvom dine plisseer er lukket. Optimal udnyttelse af det naturlige sollys er vigtig – elektrisk lys bør kun være supplement. Med Verosol får du masser af lys ind i rummet samtidig med at varmen reflekteres væk. Og dit udsyn opretholdes, så du kan følge med i verdenen udenfor.

Miljø: Verosol er produceret i henhold til miljøkrav, er certificeret Øko-Tex standard 100 og fremstillet uden brug af formaldehyd. Sammenholdt med de funktionelle egenskaber gør der Verosol til et miljørigtigt valg.

Rengøring: Verosol er antistatisk, hvilket gør plissegardinet lettere at holde i dagligdagen.

Der findes en lang række muligheder for at få Verosol i dit hjem. Plissegardiner fås i et utal af varianter – til skrå gavlvinduer, udspændt med wire til døre og vippevinduer eller som dag & nat, hvor man kan isætte to væv med forskellig transparens.
Kig ind i butikken og hør mere om typer/modeller.

Luxaflex Insektnet

Insektnet er en enkel måde at sikre, at ubudne gæster ikke invaderer huset, når vinduer og døre er åbne. Specielt om aftenen, hvor lyset indenfor virker som en magnet på insekter.
Insektnet er velegnet til svingdøre, skydedøre, vinduer og lyssakter i kælderrum.
Insektnettet kan monteres både indvendigt og udvendigt og er nemme at afmontere efter behov, f.eks. i vintermånederne.

Lider du eller en anden i familien af allergi, er Luxaflex insektnet også et oplagt valg. Luxaflex har udviklet et specielt net, der ikke tillader pollen at trænge igennem.

MegaView Persiennen: FORDOBLER DIT UDSYN

Det innovative Luxaflex MegaView system bygger på den velkendte 25mm aluminiumpersienne. Ved hjælp af en teknologi, der holder to lameller sammen, fås et helt unikt udsyn når lamellerne åbnes. Persiennen lukker nøjagtigt som du ville forvente af en almindelig persienne, og giver dig optimal kontrol af lys og privatliv.

Fås i 97 farver og mulighed for at kombinere forskellige farver.

Panelgardiner: SØJLER AF STOF

Med panelgardiner får du et spændende udtryk i vinduerne og samtidig er du garanteret fleksibel afskærmning på alle tider af døgnet. Panelerne kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden og kan placeres lige præcis der, hvor solen generer, eller hvor indsynet skal begrænses.

Panelgardiner er også ideelle som fleksible rumdelere eller vægdekoration.

Rullegardiner: STRAMT OG ENKELT LOOK

Der er en grund til, at rullegardiner aldrig er gået af mode: De giver en god afskærmning og tilfører vinduespartiet et stramt og enkelt look renset for overflødige detaljer. Samtidigt findes der mange forskellige gardinstoffer og afslutninger, så du kan sætte det eget præg på klassikeren.

Facette: ELEGANT FUNKTIONALITET

Er det vigtigt for dig at kunne regulere lysindfaldet – og vil du samtidigt gerne tilføre rummet elegance og personlig stil? Så er Facette som skabt til dit hjem. Gardinets lagdelte striber gør det muligt at indstille lysindfaldet præcis, som du ønsker. Akkurat som en persienne. Og med 17 forskellige farver at vælge imellem er det helt sikkert et Facette gardin, der matcher din bolig.

Liftgardiner: STEMNINGSFULDE UDTRYK

Liftgardiner skaber en skøn og hyggelig stemning i boligen – uanset om du vælger de lette transparente stoffer eller foretrækker en mere kraftig kvalitet. Med et utal af stoffer er det kun fantasien, der sætter grænser for hvordan de kan sætte prikken over i’et i vinduerne i dit hjem. Stoffet er naturligvis aftageligt, så du let kan vaske gardinerne.

Silhouette: DET BEDSTE FRA TO VERDENER

Drømmer du om et gardin, der på en gang er funktionelt og elegant, er disse det oplagte valg. Det nyskabende gardin forener persiennens mulighed for at justere lysindfaldet med lethed og stilrene linjer. De to transparente væv filtrerer og bløder lyset op inden det kommer ind i rummet. Resultatet er en helt igennem unik løsning, der findes i flere nuancer.

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.